Handlingskraft

- En praktisk guide för att sätta mål och uppnå resultat
295,00kr inkl. moms

Den här boken guidar dig under din resa från att klura ut vad du verkligen vill och sätta upp dina egna mål till att planera dagliga aktiviteter och faktiskt genomföra dem. Innehåller bl.a.

– Vad vill du, egentligen?
– Konsten att sätta ett mål
– Så här använder du boken
– Ditt mål de kommande 13 veckorna
– Ditt kontrakt med dig själv
– Din månadsöversikt
– Din veckoreflektion
– Din dagliga kalender

Hos oss köper du boken billigast eftersom det är vi som ger ut den.❤️
Ordinarie pris i bokhandeln – 395 kr


Artikelnummer 036890 Kategori

Det som skiljer den här boken från de flesta andra böcker är att det inte är speciellt mycket att läsa, men desto mer för dig att skriva. Både läsandet och skrivandet har ett enda syfte: Att fylla dig med handlingskraft och få saker att hända. Varje dag.

Det enda som krävs för att komma igång (förutom en schysst penna) är en tydlig idé om vad du vill uppnå och att du är beredd att jobba hårt för att nå ditt mål och förverkliga det där du verkligen vill göra. Med den här boken som följeslagare blir vägen dit, om inte enkel, så i alla fall… möjlig.

Mer info

Författare: Tomas Xavier & Bodil Frick
Förlag: Handlingskraft Förlag
Antal sidor: 248
Storlek: A5 (148 x 210 mm)
Omslag: Tomas Xavier
Grafisk form: Tomas Xavier
ISBN: 978-91-519-5787-6

 

Frakt & leverans

Vi har en enhetsfrakt på 59 kr per beställning. Vi erbjuder i dagsläget endast leverans inom Sverige och använder Postnord för att leverera våra produkter.

Leveranstiden är i normalfallet 2-4 arbetsdagar. Leveranstiden kan påverkas beroende på var i landet du bor, vad du beställer och när du beställer. Vi gör vårt absolut yttersta för att få iväg din beställning samma dag, och skickar alla helgfria vardagar året om.

Om Handlingskraft Förlag

Vi är ett litet kreativt förlag som brinner för att hjälpa människor att växa och utvecklas. Förutom böcker erbjuder vi också bokprat, föreläsningar, coachning, glada tillrop och massor av kärlek.

Kontaktuppgifter

Handlingskraft Förlag
Kungsgatan 79, 753 18 Uppsala
info@handlingskraft.se
Facebook.com/handlingskraft
Instagram.com/handlingskraft

 

Privacy Preference Center