Handlingskraft förlag

Vi är ett litet kreativt förlag som brinner för att hjälpa människor att växa och utvecklas. Förutom böcker erbjuder vi boksamtal, föreläsningar, coachning, inspiration, glada tillrop och massor av kärlek.

Förlaget drivs av Tomas Xavier och Bodil Frick, som också skriver böckerna tillsammans.

Tomas Xavier

Hur svårt kan det vara? Det är ofta Tomas första tanke när han ställs inför möjligheten att få göra något för första gången. Som till exempel att skriva en bok, eller starta ett bokförlag.

Född och uppvuxen i Arvika har Tomas omgivits och inspirerats av Arvikafestivaler och lokala entreprenörer, och startade sitt första företag i slutet av 90-talet. Idag bor han sedan ett drygt decennium med sin familj i Uppsala.

I mer än 20 år har han hjälpt människor, organisationer och företag att växa och utvecklas genom föreläsningar, utbildning och coachning. Över tid har det vuxit fram en gedigen förståelse för människors upplevda möjligheter, begränsningar och behov och hur man kan jobba strategiskt för att uppnå konkreta resultat och få saker att hända.

Tomas har bland annat en utbildningsbakgrund inom kommunikation, NLP och coachande ledarskap, och är också en erfaren ledare och instruktör inom japansk och kinesisk kampsport.

För övrigt tycker Tomas att livet är ett coolt ställe och att allting inte behöver vara så himla perfekt hela tiden.

Bodil Frick

Född i Mumbai, Indien, och kom via de Värmländska skogarna till Uppsala för 25 år sedan. Bodil var 6 år gammal när hon blev bortlämnad av sin biologiska mamma och väntade varje dag på att hennes mamma skulle komma och hämta hem henne från det indiska barnhemmet. Något som aldrig hände.

Genom mental träning, visualisering och kämpaglöd har Bodil både tagit sig igenom sin tuffa start i livet, den autoimmuna sjukdomen SLE samt varit både elittränad handbollsspelare och vunnit SM i thaiboxning. Bodil driver idag Uppsala Kampsport & Hälsocenter och håller inspirationsföreläsningar.

I sin verksamhet arbetar Bodil med gruppträningar, personlig och mental träning. Det centrala i verksamheten är hennes förmåga att coacha människor och hjälpa dem att utvecklas - vilket är något hon brinner för.

Hör gärna av dig

Kundtjänst

För beställningar, frågor, tips eller glada tillrop, hör av dig till oss pronto så svarar vi snabbare än blixten.

info@handlingskraft.se

Sociala medier

Besök oss gärna på våra sociala plattformar. Där delar vi med oss av vår vardag med bilder, berättelser och inspiration.
 

FacebookInstagram
Vårt kontor

Ibland händer det att vi är på plats och jobbar eller har roliga möten. Men här kan du också köpa böcker och hämta ut dina beställningar.

Kungsgatan 39, 753 19 Uppsala
Visa på karta