Boksamtal

För företag
Vi kommer gärna till ert företag och berättar om oss, vår bakgrund, hur och varför boken kom till, och och inte minst varför den skulle kunna bli en game changer för era medarbetare och er verksamhet. Det tar ca. 45 min - 1 timme och vi ser fram emot konstruktiva frågor och dialog t.ex kring vad ni vill uppnå och varför.

För bibliotek
Vi kommer gärna till ert bibliotek på ett klassiskt boksamtal. Vi kommer tillsammans överens om upplägget efter vad som passar bäst för er.

Föreläsningar

Boka en inspirationsföreläsning och få en rejäl livskick samtidigt som du lär dig hur du snabbt och enkelt skapar inspiration på egen hand. Du får dessutom kraftfulla verktyg för att förvandla din inspiration till handlingskraft, så att du verkligen får saker att hända. Boka ett möte som startar saker, berätta om dina önskningar, drömmar, mardrömmar eller mål.

Med handlingskraft klarar du att byta jobb, hitta den stora kärleken, börja spela volleyboll, få ett företag att växa eller bli bäst i världen på backhoppning. Handlingskraft börjar med den där sköna känslan i magen som får dig att verkligen vilja göra något. Något bra. Roligt. Nu. Direkt.

Det är en skön känsla som fyller hela kroppen med vilja-göra-energi. Helt plötsligt dyker det upp möjligheter och alternativ som du aldrig tänkt på tidigare och det som förut verkade komplicerat och avlägset känns nu enkelt och spännande. Du känner dig upprymd, glad och är redo för livet. Allting går så mycket lättare när man är inspirerad, eller hur?

Lär dig hantera livet och nå dina mål

Vi ger dig verktyg, modeller och tekniker som hjälper dig i kommunikationen med dig själv och med andra. Är du kanske ledare, medarbetare, idrottsutövare, mamma eller pappa? Grunden är densamma och bygger på att ta kontroll över din inre verklighet, din kommunikation, din självbild och dina värderingar. På så sätt kan du påverka dina upplevelser och ditt samspel med din omgivning.

Vill du må och fungera bättre, ta kontroll över dina känslor, din självbild och din kommunikation? Vi ger dig möjligheten att skapa förståelse för hur människan kommunicerar. Hur du kan läsa av, lyssna och känna in på vilket sätt du bäst kan bemöta dina medmänniskor och nå dina uppsatta mål.

Hör gärna av dig

Kundtjänst

För beställningar, frågor, tips eller glada tillrop, hör av dig till oss pronto så svarar vi snabbare än blixten.

info@handlingskraft.se

Sociala medier

Besök oss gärna på våra sociala plattformar. Där delar vi med oss av vår vardag med bilder, berättelser och inspiration.

FacebookInstagram
Vårt kontor

Ibland händer det att vi är på plats och jobbar eller har roliga möten. Men här kan du också köpa böcker och hämta ut dina beställningar.

Kungsgatan 39, 753 19 Uppsala
Visa på karta